Víg Molnár csárda Csopak

Facebookpinterest

…avagy életem talán legrosszabb éttermi élménye.

Ahol a Molnár azért víg mert rajtunk röhög

Kevés olyan étterem van, ami kifejezetten kellemetlen, sőt, felháborító nyomot hagy bennem, ez az étterem sajnos ilyen volt.

Szűkös étlap

2013 augusztusában jártunk itt, örök emlék marad, sajnos nem a szó jó értelmében. Az étlap igen szűkös, nem emlékszem helyre, ahol ennél kevesebb fajta ételből lehetett volna választani (talán a meki), nincs a háznak semmilyen specialitása sem, a felsorolt ételeket máshol is meg lehet kapni. Indokolt lehetne az alig néhány fogás, ha mindezt pillanatok alatt kihoznák, és remekbe szabott ételek lennének. Nem azok.

1.700,- Ft-os tojásos nokedli

Az árak kifejezetten és borzalmasan magasak, más éttermeknek másfél-kétszerese. Ilyen minőség és színvonal mellett meg sokszorosa. Egy üllői úti kifőzdében magasabb a minőség, mint itt, és ott 790,- egy kaja, körettel. Itt 1500,- Ft egy gyerek étel, máshol ezért felnőttet is kapni, 1700,- Ft pedig egy tojásos nokedli!!! Húst tartalmazó ételt nem láttam 2200,- Ft alatt, ami kicsit tartalmasabb, már 3000,- Ft feletti. A személyzet sokat várat, (12-14 percet kellett várnom miután szóltam, hogy fizetek), a pincér nem ajánl semmit, és kicsit sem kedves.

Drága és még csak nem is jó

A helyen a legkevésbé sem érződik a vendéglátás szelleme és szeretete, sokkal inkább a „már nagyon bele vagyunk fáradva, de nyomjuk, amíg termeli a pénzt” hozzáállás. Az ételekből se hatalmas adagot, se kifejezetten finomat ne várjunk, egyiket sem teljesíti. Kacsát ettünk, rántott halat és vadast. A hal és a kacsa rendben, de a vadas marha kőkemény volt. Se kávé se desszert, se alkohol, egy csészés leves, 4 pohár limonádé, 14.000,- Ft felett fizettünk, jól sem laktunk, és finomat sem ettünk.

További idegrombolás 

Az étterem sajnos azon túl, hogy nagyon drága, és az ételekkel valamint a kiszolgálással nem indokolja ezt, még kifejezetten zajos helyen is fekszik, az úttól kb. 10 méterre, a vasúttól mondjuk 50-re, és ha ezek épp nem hozzák a frászt az emberre, akkor nyekereg minden falat közben a ház oldalába rakott vízimalom kerék. A feltüntetett árak 60-70%-áért egy kibővített étlappal korrekt helyet lehetne belőle csinálni, azonban ilyen formában sajnos jó szívvel senkinek nem tudom ajánlani ezt a helyet, tipikus lehúzós út menti turistakopasztó.

Értékelés

Specialitás: nincs
Pro: kellemesnek mondható a terasz, van parkoló
Kontra: minden más, borzalmasan drága, zajos helyen van, semmi extrát nem nyújt, sem az étterem helye sem az ételek minősége vagy az adagok mérete nem indokolja az árakat, a pincérek figyelmetlenek, gorombák és ellenszenvesek

Cím: 8229 Csopak, Kőkorsó u. 1,
Facebookpinterest
Facebook Kövess minket!

Az alábbi hozzászólás érkezett: “Víg Molnár csárda Csopak

  1. Majdnem ugyanakkor jártunk ott, másfél hónappal korábban, tehát ugyanabban a szezonban. Egy hét alatt kb. 3-4 szer ettünk ott. Fiatal felszolgálók voltak, talán még tanulók (?) de jól tették a dolgukat, tájékozottak voltak étel-ital kérdésben, borokban is. Például étel érzékenységben is, nem volt semmi gond. Én főző ember vagyok, tehát mindig tudom egy elém tett ételről, hogy hol csalt a szakács. Ezért talán nem várok sokat. Eleinte valahogy mindig jól választottunk. Vadas is jó volt. Aztán egyszer nagyon mellényúltunk, a vadhúson penészt éreztem. Az volt az utolsó alkalom. Pedig azóta is többször jártam arra, csak máshol ettem. Soha többé. Igen, valóban drága is.
    (most írok hozzátok először, de szoktam olvasni, jó ez szájt, szájtátva várom merre jártok, egyébként vicces, hogy legtöbbször arra, amerre én is)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérjük adja meg az alábbi számokat a "nem vagyok robot" ellenőrzéshez: *