Kredenc borbisztró és borbolt – Balatonfüred

Facebookpinterest

…a jó helyeket sokszor nehéz megtalálni…

Az ember ha jól időzít, a borhéttel egy időben látogat el Füredre, de mivel ezen az időszakon kívül is van nyár, aki a sört nem kedveli, sok esetben hoppon maradhat a különböző vendéglátó helyek kínálatát látva. De nem akkor, ha rátalál a Kredenc-re.

Du ju szpík hángerien?

A sétánytól feljebb lévő Blaha Lujza utcában félúton lelhetünk rá erre a kis zugra. Nem túl könnyű rábukkanni, de ahol nincsenek milliók reklámra és molinóra, ott a hely szelleme és a kedvesség kell, hogy visszahozza, másnak is ajánlásra buzdítsa az ügyfelet. Szerencsére egy megállító táblába belebotlottunk, mely nemzetközi nyelven fogalmazva így invitált: „Fröccs to go”! Jesz of korsz, teszünk is egy próbát.

A bőség zavarában

Kis és nagyfröccs, fehér, vörös vagy rozé, illetve esetleg hölgyeknek ízesített málnás vagy egyéb változat is elérhető. A polcokon érdekes és ritka borok, illetve házi alma cider is. Ez utóbbit meg is vásároltuk, mely nagyon nem olcsó, (2500,- Ft / palack), de nagyon kellemes hűsítő nyári ital, és a minőségnek sajnos ára van. A kiszolgálás kedves, segítőkész és informális, az italok finomak, a választék hatalmas.

Ugorj el ide a sétányról egy hosszú lépéssel

Bár nem igazán frekventált helyen van, javaslom mindenkinek, térjen be ide egy friss hideg fröccsre a sétányról, és vigyen haza is valami egyedi itókát, mert megéri. Végre valahol nem az a ház negyvenféle sörével rakják tele a cégért, illetve nem kizárólag a márkás, testes, néha ihatatlan, de jó nevű borokkal, hanem finom, fiatalos, és akár különleges italokat is találhat itt az ember.

Specialitás: házi alma cider, málnás fröccs, stb.
Pro: két fiatal, kedves kiszolgáló, érdekes és ritka borok, italok, korrekt árak
Kontra: kicsit sötét van bent, az ember elsőre alig mer bemenni

Cím: 8230 Balatonfüred, Blaha Lujza utca 7,

Facebookpinterest
Facebook Kövess minket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük adja meg az alábbi számokat a "nem vagyok robot" ellenőrzéshez: *