Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

  1. A http://www.elmenyrandi.hu domain név alatt elérhető blog oldal magánemberek magánvéleményét tükrözi, melyet az általuk kipróbált, megvásárolt, meglátogatott és vagy megkóstolt élmények alapján fogalmaznak meg.
  2. A blogbejegyzések mint vélemények nem harmadik fél, természetes vagy jogi személy felkérésére készülnek, reklám és / vagy ellen reklám célt nem szolgálnak, semmilyen személy vagy cég közvetlen érdekét nem képviselik.
  3. A bloggerek a bejegyzéseket önkifejezési célból, hobbiként, minden térítés és vagy ellenszolgáltatás nélkül végzik, szabadidejükben, egyéni döntés szerinti gyakorisággal és ütemezésben.
  4. Az oldal valamennyi szöveges tartalma a vélemény és szólásszabadság keretei közé tartozó írásos formában megjelenő online napló, magánvélemény.
  5. Az Élményrandi blogon megjelenő bejegyzések anyaga teljes egészében szerzők és blog szerkesztőinek tulajdonát képezik, amelyekkel kapcsolatos minden jogot fenntartunk.
  6. A bejegyzések szövege csak a blog szerkesztőinek előzetes, írásos engedélyével használható fel.
  7. A blogbejegyzések illetve az oldal bármely tartalmának engedély nélküli felhasználása jogi következményeket von maga után.
  8. A www.elmenyrandi.hu domain a BigCap Innovations Kft. tulajdona, mely tulajdonos a www.elmenyrandi.hu oldal tartalmával semmilyen kapcsolatban nem áll, arra adatot, képet és információt nem tölt fel, ezekért felelősséget nem vállal.
  9. A www.elmenyrandi.hu domain nevet és a hozzá tartozó tárhelyet annak tulajdonosa, a BigCap Innovations Kft. reklám, banner megjelenítésért cserébe (Liciter.hu – Nyerőárak.hu) bocsájtja az oldalt kezelő bloggerek rendelkezésére.

Email címünk: info@elmenyrandi.hu