100!!!

Facebookpinterest

Nem, ez nem a 300 című film előtti történéseket bemutató új epizód elemzése lesz, simán csak a 100. posztunk! Esküszünk rá, hogy nem így volt tervezve és időzítve, de éppen így jött ki, hogy 2015 utolsó napján sikerült a 100. bejegyzést közzé tennünk, akkor pedig ez szóljon csak önmagáról, és úgy általánosságban az oldalról.

Bár vannak a korábbi évekről is bejegyzések, az aktív blogolást csak idén kezdtük, és így utólag annyi kulissza titkot is elárulhatunk szerintem, hogy ugyan a korábban készült vázlatok alapján de az előző éves bejegyzések zöme is idén év elején született, visszacímkézve az annak történési időpontjára. Más tekintetben azonban nem “csaltunk”, amit láttunk, hallottunk, kóstoltunk és tapasztaltunk azt írtuk meg, de persze értelem szerűen mindig saját szemszögből, szubjektíven, őszintén.

Ez tehát a 100. bejegyzésünk, az öt különböző témánkban (plusz a nem külön posztként, csak adott hely ismételt felkeresését követően bejegyzés frissítésként megírt szövegek, melyből szintén van jó néhány), ami különösen nagy szó annak ismeretében, hogy nálunk nincs vendég blog, külsős cikkező, vagy barát, ismerős, családtag aki besegít. Minden bejegyzést mi írtunk ketten, Pufi és Ropi, a munka, a két gyerek, a háztartás vezetés és minden egyéb iskolai, óvodai, családi kötelezettség mellett, lopott időkben, leginkább éjszaka megírva.

Ért is emiatt kritika minket, mikor valakinek nem tetszett az aktuális véleményünk, ha esetleg épp kedvenc helyét illettük kritikával. Megkaptuk, hogy biztos unatkozó milliomosok vagyunk, vagy legalábbis minimum bér firkászok, de sajnos nem ez a helyzet, mi is ugyan olyan emberek vagyunk, mint bárki más, csak a hétköznapi történéseket meg is írjuk, hátha valaki mást is érdekel. És nyilván mi is csak emberek vagyunk olyan értelemben is, hogy mi sem tudunk minden esetben abszolút vidáman és szórakoztatóan írni, azonban mindig erre törekedtünk, és reméljük zömében sikerült is.

Próbáltuk a hétköznapok minél szélesebb palettáját lefedni a bejegyzésekkel. Írtunk koncertről, mozi filmről és színdarabról, egyszerűbb és bonyolultabb receptről, szállodáról, kirándulásról, cukrászdáról és kalandparkról, mobil virsliről, dobozos pizzáról és csupros joghurtról, tucatnyi chipsről és ciderről, rengeteg étteremről és hamburgerről, rollival gurulásról és kávéfőző szerelésről, de még a csőgörény használatának rejtelmeiről is. Nekem speciel két kedvencem az általam posztolt egyetlen recept, illetve főzési élmény, a kukorica krémleves, valamint a Finomító Kantin bejegyzés, mely utóbbit a közelmúltban ráadásul frissítettük is.

Köszönjük ez úton is az egész éves figyelmet, a hozzászólásokat és véleményeket, azoknak is akik velünk értettek egyet, és azoknak is, akik nem. Reméljük azért inkább szórakoztató, mintsem unalmas írásokkal sikerült megörvendeztetni azokat, akik a blog oldalunkra tévedtek.

Igyekszünk 2016-ban is legalább 100 bejegyzéssel még több éttermet tesztelni és elemezni, még több saját receptet közzétenni, és még több váráslás, szórakozás vagy hétköznapi élmény tapasztalatát megosztani az olvasókkal.

Békés, boldog, egészségben és sikerekben gazdag új évet kívánunk!

BUEK

Facebookpinterest
Facebook Kövess minket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérjük adja meg az alábbi számokat a "nem vagyok robot" ellenőrzéshez: *